Karayolu yolcu taşımacılık sektöründe büyük bir değer haline gelen Yönetim Kurulu Başkanlığını iş insanı Oktay Küçükdüveyki’nin yaptığı Jet Turizm’in Samandağ Şubesi yeni yerine taşındı.
Yaklaşık iki yıl önce Samandağ’ da hizmete giren yolcu taşımacılığında kaliteli ve yenilikçi hizmetleriyle kısa sürede ilçe halkının şehirlerarası ulaşımda gözdesi haline gelen Jet Turizm,                 
bundan böyle ilçemiz Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Jan Jan Kozmetik Yanı, Karaali Pasajı içinde Koordinat Coffee arkasında hizmete devam edecek.
Jet Turizm Samandağ Şube Sorumlusu Casim Küçük, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ Jet Turizm ailesi olarak kaliteli ve yenilikçi hizmetlerimiz ile koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlayarak kaliteden ödün vermeden değerli misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak amacıyla çıktığımız bu yolda Samandağ halkına bundan böyle yeni yerimizde hizmete devam edeceğiz. Bundan böyle Jet Turizm Samandağ Şubesi olarak Midos Cafe ve Koordinat Coffee arasında bulunan Karaali Pasajı içerisindeki yeni yerimizde değerli Samandağ halkını bekliyoruz.
Jet Turizm ailesi olarak yeni yıla sayılı günler kala hizmetlerimize ekleyeceğimiz yeniliklerle Samandağ’ da siz değerli dost ve müşterilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. “ ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim