Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Bahar Şenliği, Kermes ve Resim Sergisinin yer aldığı etkinlik yoğun  bir katılımla gerçekleştirildi.
Okul Bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe; İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Menderes Tunç, Ak Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan,  Eğitim Bir Sen Samandağ Temsilciliği Başkanı Umut Çam, Karaçay Mahalle Muhtarı Yusuf Kocaoğlu, Tomruksuyu Mahalle Muhtarı Feray İncir, Okul Aile Birliği Başkanı Emine Beyazgül, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Okul Aile Birliği organizasyonunda öğrenciler ve aileleri tarafından hazırlanan yöresel yemekler kermeste satılırken, bir yandan da okul girişinde öğrencilerin yapmış olduğu resimler sergilendi. Ayrıca müzik grubu tarafından çalınan müzikler eşliğinde öğrenciler doyasıya eğlendi.
İlçe Kaymakamı Murat Kütük, ilçede eğitim ve öğretimin kalitesinin artması, öğrencilerin başarılarının yükseltilmesi için yapılacak her çalışmaya destek olduklarını söyledi.
Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi Müdürü Zeynel Cilli, düzenlemiş oldukları etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek “Öğrencilerimizin akademik başarıları yanında sosyal, kültürel, sportif, sanatsal alanlarda gelişmesi, kendini keşfetmesi ve her zaman ülkemize faydalı geleceğe yön verecek bireyler olarak yetişmesi çalışmalar yürütüyoruz. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz bu günkü etkinliğimize gelerek bizlerin yanında olan başta Kaymakamımız Sayın Murat Kütük olmak üzere tüm misafirlerimize, bu etkinliğin düzenlenmesinde katkılarından ötürü Okul Aile Birliği Yönetimi ve öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim