CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ve Parti Meclis Üyesi Av. Umut Akdoğan “Kılıçdaroğlu Doktrini Anadolu Buluşmaları” programı kapsamında Hatay’a geldi.       
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi doktrinini Anadolu ile buluşturacak olan ‘Kılıçdaroğlu Doktrini Anadolu ile buluşuyor’ toplantısı Antakya Hatmek toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, CHP Samandağ İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber’in de katıldığı toplantıya; CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan vekili Fedai Yücedal, Milletvekili aday adaylığı için İl Başkanlığından istifa eden Hasan Ramiz Parlar, Defne Belediye Başkan İbrahim Güzel, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Nihat Matkap, CHP Hatay İl Yöneticileri, CHP’ li Belediye Meclis üyeleri, Hatay’ın ilçelerinde görev yapan CHP İlçe Başkanları, İlçe Kadın Kolları Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları, parti üyeleri ve davetliler katıldı.
CHP Samandağ İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, toplantının ardından yaptığı paylaşımda “Değerli yol arkadaşlarım 9 Eylül’ de Anadolu turuna başlayan ve 41 ilde toplantılarını gerçekleştiren İstanbul Milletvekili PM üyesi Doç. Dr. Sayın Yunus Emre, meslektaşım mali müşavir ve PM üyesi Av. Umut Akdoğan ile Kılıçdaroğlu Doktrini Toplantısını 42. sini Hatay ilimizde gerçekleştirdik. 42 kere maşallah diyoruz. Antakya’ da Hatmek’te Hatay Milletvekilleri, İlçe Belediye başkanları ve  Belediye meclis üyeleri il Başkanı ve  yöneticileri İl Kadın Kolları ve yönetimi  İl gençlik kolları ilçe  başkanları ve  yöneticileri ilçe Kadın Kolları başkan ve  Yönetimi ve  üyelerimiz ile birlikte verimli bir toplantı  gerçekleştirdik. Katılım sağlayan bütün değerli yol arkadaşlarımıza, değerli Basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz. BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ,  Geliyor Gelmekte olan..” ifadelerine yer verdi.
 Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim