İş insanı, hayırsever Ali Gümüş, Meydan sahilinde kendisinin katkılarıyla gerçekleştirilen Halk Konserinde SMA Hastası Nefes Bebek için bu güne kadar yapılmış en yüksek miktarda bağış yapan kişi olarak destek olacağının sözünü verdi.       
Yaptığı birçok hayır işleriyle adından söz ettiren Gümüş’ün katkılarıyla gerçekleştirilen , Halk Konseri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
Vatandaşların gönüllerince, doyasıya eğlendiği konsere Hatay Büyükşehir Başkan Yardımcısı Murat Hayzaran, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, İlçe Jandarma Komutanı Servet Arslan, Meydan Karakol Komutanı Ali Türk, Ak Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir, CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu, Tekebaşı Mahalle Muhtarı İsmail Özçellik, Hacıpaşa Belde Eski Başkanı Hüseyin Fansa, Samandağ Yaşama Destek ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Zeynep Uğurel, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Halkımız mutlu olsun sloganıyla gerçekleştirilen konserde Şemsettin Gümüş ve Orkestrası, Mısırlı Sanatçı Rozana, M. Ali Kabasakal ve ekibi ile son olarak sahneye çıkan Hatay’ın sevilen sesi Nihat Mugil’in seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenen vatandaşlar renkli görüntülere sahne oldu.
Konserde İş İnsanı, Hayırsever Ali Gümüş, SMA Hastası Nefes Bebeğin babası Cemil Yeşil ile sahneye çağrıldı. Gümüş, Nefes bebek için bu güne kadar bağışlanan en yüksek bağışı geçecek kadar destek olacağın söyledi. Baba Yeşil,  Hayırsever Ali Gümüş’e teşekkür ederek “Sizlerin sayesinde kızım nefes için %52’lik dilimi toplayabildik. Toplayacağımız para 1 milyon 824 bin dolar. Ve bize hep sorulan soru ‘neden hala bitirmediniz, niye kampanya bitmiyor?’ 350 bin TL’ de bir %1 çıkıyoruz. Meblağ büyük ama 5-10 demeden desteğinizi esirgemeyin. Sayenizde %52 dilime ulaştık, kalan % 48 için destek bekliyoruz. Bütün operatörler için geçerli mesaj bölümüne büyük harflerle NEFES yazıp, 6586’ ya göndermeniz halinde 20 TL bağış yapabilirsiniz. Başta Ali Gümüş olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
Konserin ardından açıklama yapan Hayırsever Gümüş,  yaşanılan bu zor süreçte bir nebze de olsa insanları mutlu etmek amacıyla bu konseri organize ettiğini belirterek “Bu konseri düzenlerken gerek siyasi, gerek başka türlü herhangi bir çıkar amacıyla düzenlemedi. Tek amacım bu zor süreçte halkımızı eğlendirmek ve bir nebze de olsa mutlu etmekti. Başarabildiysem ne mutlu bana.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim