Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla ilçemiz Hükümet Konağı Bahçesinde çelenk sunum töreni gerçekleştirildi.
Törene Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, Ak Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir ve İlçe Yöneticileri, MHP İlçe Başkanı Hikmet Külahlı, MHP İlçe 2. Başkanı Nuri Eryılmaz, DEVA Partisi Samandağ İlçe Başkanı Faruk Kala, Samandağ Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Bakkallar Odası Başkanı Necdet Arslan, Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, Terziler Odası Başkanı Ali Doğru, Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Cebburoğlu ve muhtarlar, askeri erkan, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, polis teşkilatı mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunmasıyla başlayan törende, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık gerçekleştirdi. Törenin ardından Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık’a çiçek takdim etti.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim