Samandağ Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atanan Dr. Züheyr  Günal, yeni dönemin herkes için hayırlı olmasını dileyerek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 
“Yeni dönemde ben ve değerli yönetici arkadaşlarımla hastanemiz ve değerli halkımıza hizmet verecek olmaktan onur duyuyoruz.                       
Beni  bu göreve layık gören, atanmam içim takdir buyuran  Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanım Sayın Prof.Dr.Fahrettin Koca’ya, Hastanemizin kuruluş aşamasından bu yana  olağan üstü desteklerini gördüğümüz  Milletvekilim Sayın Doç. Dr.Hüseyin Yayman’a, Valim Sayın Rahmi Doğan’a, Hatay  İl Sağlık Müdürüm Sayın Dr. Mustafa Hambolat’a, Kaymakamım Sayın Murat Kütük’e,  Yüce devletimin tüm kademelerine ve adlarını şuan saygıyla andığım bu hususta emeği geçen tüm değerli dostlarıma, en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum.
Yönetim anlayışımız anayasamız, evrensel hukuk ilkeleri, insan çalışma temel hak ve özgürlükleri esas alınarak hakkaniyet, eşitlik, ve adalet kavramlarına  yüksek bir sadakat  ile bağlı kalınarak gerçekleştirilecektir.
Hizmet ve yönetimde disipliner  bir anlayışın başarının temel unsuru olduğuna  inanarak  herkesin görev sorumluluk ve bilinci içerisinde hareket etmesi gerekmektedir.
Hizmeti alan halkımız ile tüm sağlık çalışanlarının arasındaki hak ve saygı sınırının korunması ile sempatik bağların kurulması amacıyla hekim, hemşire ve yardımcı personel kadromuzla sahada sağlık taramaları, bilgilendirmeler, konferanslar yapılarak hastanemize duyulan güven tesis edilecek ve azami seviyeye çıkarılması hedeflenecektir.
Yüce devletimizin sağladığı tüm bu imkanların halkımızla buluşmasının önü açılarak gönül bağının güçlendirilmesi hedeflenecektir.
Bu gerekçelerle;  yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bize bu imkanları sunan Yüce devletimize Allah zeval vermesin, yolumuzu açık etsin. “ 
  Foto-Haber: Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim