İlçemizin BAL ligi temsilcisi Samandağ Gençlerbirliği Spor Kulübü, ilk transferini Onur Çakır’ la yaptı.

Samandağ Gençlerbirliği Spor Kulübü’ nün gecikmeli de olsa tescillenen şampiyonluğu sonrası ilk transferi ilçemizin başarılı futbolcusu Onur Çakır ile gerçekleştirdiği transferin imzaları atıldı.

Gençlerbirliği Spor Kulübü Onursal Başkanı Turgay Abacı ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen imza töreninde imza atan profesyonel futbolcu Çakır,  çok heyecanlı olduğunu belirterek “Birçok takımda profesyonel olarak futbol oynadım ama hiçbirinde buradaki kadar heyecanlanmadım. Memleketime geldim ve elimi taşın altına koydum. Başkanım söyler söylemez geldim para dahi konuşmadım. İnşallah belediye başkanımız, kaymakamımız, mülki amirlerimiz ve iş adamlarımızın da desteğiyle hep birlikte Samandağ Gençlerbirliğni bir üst lige taşırız. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

İmzaların atılmasıyla Süper lig takımlarından Ankaragücü, ikinci lig takımlarından Ofspor, Dardenel , Hatayspor gibi bir çok takımda futbol oynayan başarılı futbolcu Onur Çakır, Samandağ Gençler Birliği takımına transfer oldu.

Editör: TE Bilişim