Samandağlı iş insanı Rafi Geyik’in girişimleriyle Koyunoğlu Mahallesi Çamlık Mevkiinde kurulan Simon Aqua Park Otel protokol açılışının ardından harika bir konsere ev sahipliği yapacak.
İçerisinde 20 odalı bir butik otel, yüzme havuzu, kır bahçesi ve restoran içeren Simon Aqua Park Otel ve Yüzme Havuzu, Kır Bahçesi ve Restoran  Tesisinin geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen protokol açılışı; CHP Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy, İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran, Belediye Başkan yardımcıları Aydın Duran, Timurlenk Bozoğlan, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin,  CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, AK Parti Samandağ İlçe başkanı Semir Özdemir, İYİ parti Samandağ İlçe başkanı Seyran Ziroğlu, MHP Antakya İlçe Başkanı Adnan Akdaş’ın yanı sıra iş insanları Erdoğan Ray, Münip Fırıncıoğulları, Ekrem Kondakçı ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşmişti.
HALK KONSERİYLE İKİNCİ AÇILIŞ
Samandağ turizmine ve istihdamına katkı sağlamak amacıyla iş insanı Rafi Geyik tarafından yapılan Simon Aqua Park Otel, protokol açılışının ardından bugün gerçekleştirilecek Umut Harbeli konseriyle kapılarını vatandaşlara açacak.
Hatay'ın sevilen sesi Umut Harbeli, Simon Aqua Park Otelde Anadolu Rock Müziğinin en sevilen örneklerini dinleyicilere sunacak. Konser 13.08.2022 Cumartesi (bugün) saat 21:00’ da başlayacak. Kapı açılışının saat 20:00’ da yapılacağı konserle ilgili bilgi almak ve Lonca Rezervasyonu için 0541 412 9166 no’lu telefondan ulaşılabileceği belirtildi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim