“SÖZ SİZDE” isimli köşemizin bu günkü konuğu Cuma Yorgun...
İlçemiz Meydan mahallesinden SMA Tip-1 hastası Nefes bebeğin tedavi olabilmesi için gerekli paranın toplanabilmesi için sürdürülen kampanyalar devam ediyor.             Cuma Yorgun, Nefes Bebek Gönüllüleri tarafından Nefes Bebeğin sağlığına kavuşması için yürütülen çalışmalara ek olarak farklı bir organizasyon önerisinde bulunarak, kamuoyu ile paylaştı.Yorgun’ un Nefes bebeğe hızlı ve etkin bir maddi kazanç sağlamak için düşündüğü organizasyon ile ilgili yazısını biz de “Söz Sizde” köşemizde okurlarımızla paylaşıyoruz.
Nefes bebeğe NEFES olalım...
Nefes bebeğe hızlı ve etkin bir maddi kazanç sağlamak için şöyle bir organizasyon kursak?
İlk olarak nefes bebek adına bir online satış sitesi kursak,  sosyal medyalarda da birer satış sayfaları kurup bu sayfalar üzerinden  insanların nefes bebek için bağışladıkları her türlü malzeme, eşya, bitki, yemek, süs eşyası, gibi akla gelen her şeyi siteye yükleyip satışını nefes bebek için sağlasak? 
İkinci olarak Önümüzdeki dönem zeytinyağı dönemi ve bu sene zeytin rekoltesi yöremizde çok yüksek buna istinaden; Zeytin yağı fabrikaları ile bağlantı kurup  halktan nefes bebek için  herkesin kendi bahçesinden kopardıkları zeytinlerden  bağış yapmalarını sağlasak ve  bu bağışları fabrikalarda nefes bebek için zeytinyağı olarak toplayıp nefes bebek adına  satsak? Elde edilen geliri olduğu gibi nefes bebeğe aktarsak?
Bunun yanında mevsim mandalina mevsimi  tüccarlar, muhtarlar ve bahçe sahiplerini organize edip satılan her mandalina bahçesinden çok ufak bir bağış yapmalarını teşvik etsek yada sağlamaya çalışsak?
Toplumda böyle bir bilinci sağlamak için çok hızlı ve yoğun bir kampanya başlatsak?
Çok mu zor olur????
 

Editör: TE Bilişim