Geçtiğimiz sayıda yazdığımız yazı birilerini rahatsız etmiş olacak ki; kimin tarafından yönetildiği tüm Samandağ halkı tarafından bilinen trol hesaplar hemen devreye girerek hedef şaşırtmaya çalışmış.
Yazının bir basın emekçisinin kaleminden çıkmış olabileceği akıllarına gelmemiş olacak ki, yazıdaki varsa haksız ve ya yanlışı eleştirmek yerine, ki edep adap içeren her eleştiriye açığız, konu başka boyutlara taşınmış.
Hatta kaleme aldığım yazı nedeniyle, Gazete İmtiyaz Sahibimiz Yusuf Aslan’a üslup, edep bilmeden çalakalem yazılan olmadık ithamlarda bulunulmuş. 
Kaldı ki yazımız tek taraflı bir eleştiri içermeyip, her iki tarafın da kendine çekidüzen vermesinin Samandağ’ın yararına olacağını vurgulamak içindi. 
Bu güne kadar hiç patron olmamış tek lüksü yatan sigortası olan bir basın emekçisi olarak fikrimizi söyleyebileceğimiz hesabın asıl sahibinin aklına bile gelmemiş.
Bir Samandağlı olarak, bir basın emekçisi olarak alnımızın terini yediğimizi de belirterek söylüyoruz toplumu rahatsız eden konularda yazmaya, iyi olanı övmeye, halkın haber alma özgürlüğünü kullanması için aracı olmaya devam edeceğiz. Burada olmazsa da başka platformlarda…
Bir atasözü der ki köşker sevdiği postu yerden yere vururmuş.  
Eleştirileri ciddiye alırsanız kazanan hem siz, hem Samandağ olur. Yoksa sizi övecek çok “adam” bulursunuz. Ama Karl Marx’ın bir sözünü de hatırlatmış olalım “cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir.” 
Yazmaya, olması gerekeni söylemeye devam edeceğiz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da özür dilemeyeceğiz.
Gazeteci - Yazar
Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim