Epik Sanat Tiyatrosu,  Nazım Hikmet'in şiirlerinden oluşan “Yaşamak Şakaya Gelmez” oyunu Sahneledi.
Nazım Hikmet Ran'ın ölüm yıldönümü dolayısıyla Yaşamak Şakaya Gelmez adlı oyun Epik Sanat Tiyatrosu tarafından Antakya'da Çatı Sahne'de sahnelendi. 
Gökhan Altunoz'ün yönettiği Nazım Hikmet'in şiirlerinden oluşan oyunda Gökhan Altunöz ve Hicran Ağtaş sahne aldı. 
Oyun öncesi Epik Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından Orhan Kemal'in bir romanından uyarlanan kısa oyunda Betül Küçük, Buket Topaloğlu, Besma Deveci ve Gülşen Gül sahne aldı.
 4 haziran ve 5 haziranda sahnelenen oyunu toplamda yaklaşık 200 seyirci izledi. 2015’ten beri bir çok kez sahnelenen Yaşamak Şakaya Gelmez adlı oyunun ışık ve müziğini Betül Küçük yaptı. Nazım Hikmet'in hayatını konu alan oyunda doğumu, aşk hayatı,hapishane hayatı ve Tanya gibi bölümler yer aldı.  Oyun yoğun alkış aldı. Oyun bitiminde Nazım Hikmet,Ahmed Arif ve Orhan Kemal anıldı. 
Epik Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Gökhan Altunöz yaptığı açıklamada "Nazım Hikmet Ran şiirleriyle,eserleriyle ve hayatıyla tüm insanların örnek alması gereken büyük bir edebiyatçı, şair ve fikir insanıdır. Umudunuzun tükendiği anda şiirlerine başvurarak umudunuzu yeniden yeşertmenizi sağlayacak bir ustadır. Nazım Hikmet bir dünya şairidir. Ben bu oyunu büyük bir keyifle ve gururla oynuyorum ve oynamaya devam edeceğim. Bu oyunu sahneledigimiz ilk günden şimdiye kadar tüm oyunlarımızda bizlere eşlik seyircilerimize de yürekten teşekkür ediyoruz." dedi.
Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: TE Bilişim