Tahsin Demir, Son Yolculuğuna Törenle Uğurlandı Tahsin Demir, Son Yolculuğuna Törenle Uğurlandı

Gazeteci Erdal Yılmazçelik, Ertelenen Süper Kupa maçının Hatay’da yapılması için yetkililere seslenerek;  "Gelin bu Süper Kupa maçını depremzede halkımıza armağan edelim" dedi.
 Yılmazçelik, açıklamasında “Bizler Hatay halkı olarak, Hatay’ımızı seviyorum diyen hiçbirinin gerçekte sevmediğini gördük. Atanmış ve seçilmiş bürokratlar; gerçekten bu insanları, köyleri, ilçeleri ve Hatay ilimizi seviyorsanız bu il için elinizden geleni yapmalısınız. Her fırsatı lehimize çevirmeyi bilmelisiniz.
Arabistan’da yaşanan Atatürk krizinden sonra, önümüzde tarihi ve nerede oynanacağı belli olmayan Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa maçı var. Gelin bu Süper Kupa maçını depremzede halkımıza armağan edelim. Gerçek anlamda çalışmalara başlayalım. Suud ve Suud hayranlarını mutlu ve memnun edeceğinize, gelin depremzede ailelerimizi ve halkımızı memnun edin. Deprem felaketinden daha yeni çıkmış ailelerimiz için büyük bir moral kaynağı olur diye düşünüyoruz. Bizler, bu ilin gelişmesi adına çaba sarf etmeye devem edeceğiz, aynı şekilde sizlerin de bu yönde çaba sarf etmenizi bekliyoruz. Aynı çağrıyı Galatasaray ve Fenerbahçe başkan ve yöneticilerine yapıyoruz! 
Gelin bu maçı Hatay ilimizde, depremzede halkımızla el ele vererek gerçekleştirelim. Hiçbir şey imkânsız değildir. “ dedi

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları