Vali Haberleri

Vali haberleri ve güncel Vali gelişmeleri, Vali ile ilgili tüm video, Vali fotoğrafları ve Vali haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Hatay Valiliği, il genelinde etkili olan sağanak nedeniyle kriz masası oluşturulduğunu bildirdi.

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen tarihi yapılarda sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 2023 Yılı Kadın Girişimi Yılın Kadın Kooperatifi Ödülü’nü alan HAZEK Kooperatifi üyelerini kabul etti. 

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ve kurum müdürlerinin katılımıyla önemli bir toplantı düzenlendi. 

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı Başkanlığında kalıcı konutlar ve Kentsel Dönüşüm değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Yerel

Vali Mustafa Masatlı’yı ziyaret eden komisyon üyeleri, depremden etkilenen çocuklar için yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıya katıldı.

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Defne Devlet Hastanesindeki tüm eksikliklerle birlikte Ameliyathanelerinin de tamamlandığını söyledi.

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Kış Mevsiminde Alınacak Tedbirlerle ilgili Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.