“Yapı Denetim Firmaları El Altından 10 Kat Fazla Para Alıyor!” “Yapı Denetim Firmaları El Altından 10 Kat Fazla Para Alıyor!”

Hatay Akademik Meslek Odaları (HAMOK) 6 Şubat ve 20 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde panel düzenleyecek.
6 Şubat ve 20 Şubat depremlerinin tartışılacağı panel 2 Mart 2024 Cumartesi tarihinde saat 13:30’da Hatay SMMM Odası (Muhasebeciler Odası) konferans salonunda düzenlenecek. HAMOK tarafından panele dair yapılan açıklamada depremlerin 1. yıl dönümün geride kaldığı ve şehrin yeniden inşası konusunda henüz somut bir adım atılmayarak, barınma sorunun devam ettiği vurgulandı. Depremi unutturmama güvenli ve sağlıklı yapı üretimi sağlanana kadar ilgililere sorumluluğunu hatırlatmanın kararlılığının vurgulandığı açıklamada, HAMOK tarafından düzenlenecek olan panelde 6 ve 20 Şubat depremleri neden büyük bir afete dönüştü? Hatay’da ne yapıldı ne yapılmadı ne yapılmalı?  Konu başlıkları ele alınacak.
İki oturum şeklinde saat 13.30 Hatay SMMM Odası (Muhasebeciler Odası) konferans salonunda düzenlenecek olan Panelde ilk oturumda Rasim can -T.M.M.O.B. Jeoloji mühendisleri odası Hatay il temsilcisi, Serkan Koç -T.M.M.O.B. Şehir plancıları odası Hatay il temsilcisi, İnal Büyükaşık -T.M.M.O.B. İnşaat mühendisleri odası Hatay şube başkanı konuşmacılar arasında yer alırken ikinci oturumda ise Mustafa Özçelik-T.M.M.O.B. Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı, Sevdar Yılmaz -Hatay Tabip Odası Başkanı konuşmacılar arasında yer alacak. Panelin son bölümünde ise Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin Moderatörlüğünde soru-cevap bölümü gerçekleştirilecek.
      Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları