Kara: Tahkimatlar İşe Yaramadı Kara: Tahkimatlar İşe Yaramadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Samandağ Kadın Yaşam Merkezinde çocuklara özel etkinlik düzenlendi.     
Samandağ Kadın Dayanışma Derneği’nin Fondation de France desteğiyle çatı örgütü Kadın Koalisyonu ve Kadına Özgürlük ve Eşitlik Derneği (KÖVED) iş birliğiyle deprem sonrası hayata geçirdiği Samandağ Kadın Yaşam Merkezinde Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 104. yıl dönümünü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını düzenlenen etkinlikle kutlandı.
Özel etkinlikte süslenen alanda çocuklar yüzlerini boyatarak,  palyaçolar eşliğinde dans etti, oyunlar oynadı, yarışmalar yaptı. Hazırlanan ikramlar çocuklara sunuldu.
Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, depremin yaralarını sarmaya çalışan ilçemizde çocuklarımıza bayram sevincini ve coşkusunu yaşatabilmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimli, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak hayatlarına devam etmeleri en büyük arzumuz. 
Çocuklarımız Kadın Yaşam Merkezinde birbirinden keyifli aktiviteler düzenleyerek 23 Nisan coşkusunu yaşamalarını sağlamaya çalıştık. Çocuklarımız palyaço eşliğinde oyun oynayarak, dans ederek doyasıya eğlendi. Anneler, anne anneler ve babaannelerle  bir araya gelmek bizim için ayrı keyif idi. Her gününüz bayram tadında geçsin. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.’’ ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları