Başkan Karaçay’dan Samandağ İçin Önemli Ziyaret Başkan Karaçay’dan Samandağ İçin Önemli Ziyaret

Ray Hukuk Bürosu iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katıldığı görkemli bir törenle hizmete girdi.
Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi İş Bankası ve Garanti Bankası üstü Kat:3’te yer alan adresiyle Ray Hukuk Bürosu hizmete girdi.         
Refik Ray’ın kızı, İş dünyasının tanınan simalarından iş insanı Erdoğan Ray’ın ve Kuşalanı eski Belediye Başkanı Süleyman Ray’ın yeğeni Avukat Nurhak Ray’ın hukuk bürosunun açılışına yoğun ilgi gösterildi. 
Ray Hukuk Bürosu açılışına ; Hatay Baro Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Fuat Çay, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, CHP ilçe başkanı Nadir Kimyon ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti ilçe başkanı Ahmet Toysal, AK Parti Samandağ ilçe Koordinatörü Hasan Arslan, MHP ilçe başkanı Hikmet Külahlı, Samandağ Belediye Eski Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Cebburoğlu, Oda Başkanları, iş insanları, muhtarlar, ailesi, arkadaşları, meslektaşları ve çok sayıda davetli katıldı.
Protokol üyeleri tarafından kurdelenin kesilmesinin ardından misafirler hukuk bürosuna geçip tebriklerini ilettiler. ‘’ Atlattığımız bu zor süreçten sonra topluma bir nebze faydamız olabilecekse ne mutlu bize’’ şeklinde sözlerine başlayan Av. Nurhak Ray katılım sağlayan misafirlere teşekkürlerini iletti. 
Hatay Baro Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın; ‘’ Hatay’ın ve ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte en çok ihtiyaç duyulan meslek gruplarından biri de avukatlardır. Devletin temeli adalet, adaletin de temeli savunmadır, avukatlardır. Bu zor günlerde bir meslektaşımızın aramıza katılması, adalet mücadelesinde yanımızda olması bizim için mutluluk verici bir olay. Nurhak Hanım’a hukuk ve demokrasi yolculuğunda başarılar diliyorum. ‘’ şeklinde açıklamada bulundu. 
Diğer protokol üyeleri de iyi dileklerini dile getirdiler.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları