Diyetisyen Can Berk Terzi’ ye ait CANFİT Sağlıklı Yaşam Merkezi görkemli bir törenle hizmete girdi.
Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişinin bir araya geldiği törene; CHP Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, HBB Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Duran, Timurlenk Bozoğlan, CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı, Ak Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir, İyi Parti İlçe Başkanı Ela Nur Habip, DSP İlçe Başkanı Haydar Süslü, Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Cebburoğlu, HBB Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı, Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Terzi, Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı, Terziler Odası Başkanı Ali Doğru, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, ADD Samandağ Şube Başkanı Atiye Sönmez Erdoğdu, SATİYAD Başkanı Tahsin Boğday, CHP Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, Samandağspor Kulüp Başkanı Yusuf Yatkın, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Hikmet Suadiye, Samandağ Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, İş İnsanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış organizasyonunu Stef Organizasyonun yaptığı törende ilk konuşmayı ev sahibi olarak Diyetisyen Can Berk Terzi, açılışa katılan herkese teşekkür ederek, açılışa katılmalarından büyük bir onur duyduğunu belirtti ve Samandağ’a hayırlı olmasını diledi.
İlçe Kaymakamı Murat Kütük, açılışa katılan herkesi selamlayarak, konuşmasında “Çağımızda doğru ve düzgün beslenme, Sağlıklı bir vücut, sağlıklı bir hayat sürmenin ön şartıdır. Her ne kadar kendimizi sağlıklı hissetsek bile vücudumuzdaki vitamin ve mineral dengeleri bozuk olabiliyor. Bunu da en güzel diyetisyenlerimiz biliyorlar. Sağlıklı yaşam için en önemlisi sağlıklı beslenme. Samandağ’ a ve kardeşimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi. 
CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, herkese sağlık dileklerinde bulunarak “ Bu süreçte yeni bir işyeri açmak ekonominin battığı bir süreçte çok anlamlı ve değerli, kendisine başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi. 
CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, sağlıklı günler diledi.
CHP Milletvekili İsmet Tokdemir, tüm herkesi selamlayarak “ Herkesi bu açılan sağlık merkezine güç kuvvet vermeye davet ediyorum. Çünkü bizler açılışı yapıyoruz, arkasını unutuyoruz. Mühim olan açılıştan sonra bu kardeşimize destek sağlamak. Her şeyin başı sağlıktır diyorum. Bu müesseseyi Samandağ’ a kazandıran kardeşimizi kutluyor, hayırlı işler diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.
HBB Belediye Başkanı Lütfü Savaş, açılışa katılan herkesi selamlayarak “Sağlıklı kafa, sağlıklı vücutta bulunur. Zihin ve beden ikisi birbiriyle paralel sağlıklı olur. Ama tabi ki cep sağlığı da bu ikisini besler. Bu nedenle ben üçünün de sağlıklı olmasını istiyorum. Hepinize sağlıklı günler dilerken, sevgili Can Berk kardeşime hayırlı olsun diyor, hayırlı kazançlar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, açılışa katılan herkese hoş geldin dileklerinde bulunarak “Hepinize sağlıklı bir yaşam diliyorum, Can Berk kardeşimize’ de başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Aile adına konuşmayı CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı yaptı. Abacı, konuşmasında, açılışa katılan herkese teşekkür ederek, sağlıklı yaşam merkezinin ilçemize ve Hatay’ a hayırlı olmasını diledi. Abacı, konuşmasında Belediye Eski Başkanı Ali Terzi’ yi de rahmetle andı. 
Açılış kurdelesinin protokol üyeleri tarafından kesilmesinin ardından merkez gezildi. Stef Organizasyon tarafından hazırlanan ikramlar davetlilere sunuldu.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim