Diş Hekimi Mehmet Mücteba Çiftçi’ye ait muayenehane görkemli bir törenle hizmete girdi.  
Ahmet Yesevi caddesi Yeni Park civarı Helen Zarifoğlu Plaza 4. katta bulunan muayenehanenin açılışına CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Cebburoğlu, Esnaf Odası Başkan Refik Gümüşoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Terzi, Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, Diş Hekimi meslektaşları ve çok sayıda davetli katıldı.
 Diş Hekimi Mehmet Mücteba Çiftçi, açılışa katılan herkese teşekkür ederek “ Başta beni yetiştiren, benden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem ve babam olmak üzere, siz değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. İlçemizde hizmet verecek olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. Hepinize açılışımıza gediğiniz ve yanımda olduğunuz için teşekkür ederim.” dedi. 
Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, Samandağ’da 32 tane diş hekimi olduğunu ve diş hekimlerinin gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Seyfettin, kliniklerde son teknoloji cihazlardan yararlanılmasının Samandağ halkı için  büyük bir şans olduğunun altını çizdi. Seyfettin, genç diş hekimi Çiftçi’ ye hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarı diledi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, klinik gezildi ve hazırlanan ikramlar davetlilere sunuldu.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim