Doğu Akdeniz'de sırtını Amanos Dağlarına yaslayan, karşısında Akdeniz'in mavi sularını alan bölgenin tek Termal Sağlık Merkezi olan Hattuşa (İsos) Termal kapılarını Hatay Gazeteciler Cemiyeti Üyelerine açtı.
Doğu Akdeniz Bölgesi’nde sırtını Amanos Dağlarına dayayan ve bölgenin tek Termal Sağlık Merkezi olan Hattuşa (İsos) Tesisleri, önceki gün HGC Üyelerini ağırladı. HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ile HGC Erzin Temsilcisi Mehmet Uras’ın öncülük ettiği programa HGC Üyesi basın mensupları katılım gösterdi. Termal tesiste yapılan kayıt işlemlerinin ardından HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve HGC Erzin Temsilcisi Mehmet Uras, Hattuşa (İSOS) Termal Sağlık Merkezi Genel Müdürü Mustafa Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler. HGC Başkanı Temizyürek, tesisin Genel Müdürü Mustafa Yıldız'a çiçek sunumunun ardından Genel Müdür Yıldız tesis hakkında açıklamalarda bulundu.
Hattuşa (isos) Termal Sağlık Merkezi hakkında HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve basın mensuplarına bilgiler veren Genel Müdür Mustafa Yıldız yaptığı açıklamada, “Tesisimiz 2015 tarihinde faaliyete geçen ve şu an 1650 yatak sayısına ulaşan Doğu Akdeniz'in en büyük sağlık termal tesisidir. Hatay, Osmaniye, Adana, Mersin, Gaziantep ve Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza hizmet etmekten son derece mutluyuz. Ayrıca; Tesisimiz, sağladığımız istihdam nedeniyle birçok çalışanımızın ekmek kapısı olmuştur ve olmaya da devam ediyor. Pandemi kurallarına uygun işlettiğimiz tesisimizi gerek üyelerimiz, gerekse diğer vatandaşlarımız güvenli bir şekilde kullanabilirler. Gerçekleştirmiş olduğunuz nezaket ziyaretinizden dolayı HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ile HGC Erzin Temsilcisi Mehmet Uras nezdinde tüm basın mensuplarına teşekkür ederim.” dedi.
Genel Müdür Mustafa Yıldız’ın ardından kısa bir konuşma yapan HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ise, “Cemiyetimiz üyelerini tesisinizde ağırladığınızdan ve böyle bir yatırımı bölgemize ve Erzin'e kazandırdığınız için sizlere teşekkür ederim. Bölgemize ilk defa sizlerin sayesinde böyle bir yatırım geldi. Yeraltı termal zenginliklerimizi vatandaşlarımıza sunduğunuzdan dolayı tesis işletmecilerini kutluyorum. Bizler de bu tesisin tanıtılması için gereken hassasiyeti göstereceğiz.” diye konuştu.  Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim