Türkiye İşçi Partisi(TİP) tarafından organize edilen “Samandağ Gençlik Buluşması” 2 Şubat Perşembe günü (Yarın) Saat 15:00’da gerçekleştirilecek.
“İnatçılar Buluşuyor” çağrısıyla duyurulan sohbet havasında gerçekleştirilecek etkinlik Eski Güneypark Hastanesi’nin Acil girişi karşısında bulunan Keçi Kültür Merkezi’nde yapılacak. 
TİP Bölge Gençlik Sekreteri Aylin Açıkgöz, tüm inatçıları düzenleyecekleri etkinliğe davet ederek “Türkiye İşçi Partisi olarak “Biat değil, İnat” şiarıyla her geçen gün mücadelemizi büyütmeye devam ediyoruz. Şimdi de; üniversitelerini, okullarını, emeklerini, yaşamlarını, haklarını korumak isteyen Samandağlı gençlerle bir araya geliyoruz. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştireceğimiz etkinlikte; “Gençler olarak nasıl bir ülkede yaşamak istiyoruz ve bunu nasıl gerçekleştireceğiz?” sorusuna hep birlikte cevap arayacağız. Samandağ Keçi Kültür Merkezinde 2 Şubat Perşembe günü saat 15:00’da düzenleyeceğimiz etkinliğe bugününü ve geleceğini umutla ve inatla inşa etmek isteyen tüm inatçıları bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim