İlçemiz Kuşalanı Cumhuriyet Caddesi’nde hizmet veren Öz Otomotiv Oto Alım Satım Sahibi Özcan Özbek, 2. El araç alım satımında da vatandaşlara desteklerini sürdürdüklerini belirtti.
Öz Otomotiv Oto Alım Satım Sahibi Özcan Özbek, ikinci el otomobil piyasasında yılın son çeyreğinde hareketlilik beklediklerini ifade etti.
Öz Otomotiv sahibi Özbek, açıklamasında Tüm Türkiye’de olduğu gibi Samandağ’da da pandemi nedeni ile bir yılı aşkın süredir kapalı olan okullar, evden devam eden işlerin sona ermesi okulların açılması ve işe dönüşün olması ile birlikte otomobil piyasasında da büyük hareketlilik meydana gelmeye başladığını sözlerine ekledi.
Özbek, açıklamasında “Eylül ayıyla birlikte ilk kez araba                           
almak isteyenlerin sayısında önemli ölçüde artış olduğu ancak meydana gelen çip krizi yüzünden sıfır araç pazarında önemli oranda stok sorunun yaşanmasına neden olduğundan talep, ikinci el araçlara kaymaya başladı. Otomotiv sektöründe ikinci el piyasasında esas hareketliliğin yılın son çeyreğinde yaşanmasını bekliyoruz. 
İkinci el pazarında şu an için bir arz sorunumuz yok ve ikinci el araç almak için en doğru zamandayız. Biz Öz Otomotiv ailesi olarak ikinci el araç almak ve ya satmak isteyen vatandaşlarımıza gereken desteği sağlamak noktasında hazırız. Tüm dost ve müşterilerimizi bilgi almak için ofisimize bekleriz.” dedi.

   Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim