İlçe Kaymakamı Murat Kütük başkanlığında ilçemiz muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi.
Samandağ Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısına İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Belediye Başkan Yardımcılarından Timurlenk Bozoğlan, Mahalle Muhtarları ve Kurum Müdürleri katıldı. 
Samandağ Kültür Merkezinde gerçekleşen Muhtarlar Toplantısında, İlçe Kaymakamı Murat Kütük ve Belediye Başkanı Refik Eryılmaz birer konuşma yaptı.
Kaymakam Kütük toplantıda “Ülkemiz kamu kurumlarında vatandaş odaklı, vatandaş memnuniyetini esas alan bir idari anlayış öne çıkmaktadır. Devletimizin  önemli yönetim birimlerinden biri olan muhtarlıklar, diğer devlet birimleri ile vatandaşın iletişimini sağlamak, bir nevi köprü görevi görmek gibi çok önemli bir görev yürütmektedir.  Bu anlamda muhtarların, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri vardır. Karşılıklı olarak bir araya gelinmesi sorunların daha hızlı çözüme ulaştırılmasına katkı sağlayacaktır, toplantılarda dile getirilen talep ve öneriler direkt olarak ilgili birime iletildiği zaman çözümünde daha olumlu ve hızlı sonuçlar alınmaktadır.”  dedi.
Toplantıda muhtarların talep, öneri ve belirtmek istedikleri hususlarla ilgili olarak görüşleri alındı.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim