Samandağ’da Makam Koltuklarına Çocuklar Oturdu Samandağ’da Makam Koltuklarına Çocuklar Oturdu

Samandağ- Antakya arası çalışan HBB’ye bağlı halk otobüslerinin sefer aralarının uzun olması vatandaşları zor durumda bırakıyor.
Uzun sefer aralıkları nedeniyle vatandaş tıkış- tepiş vaziyette yolculuk etmek zorunda kalıyor. 
Mevlüd Oruç, vatandaşların ulaşımla ilgili haklı serzenişlerini gündeme getirerek Hatay Büyükşehir Belediyesine seslendi. 
Oruç; Samandağ – Antakya arasında çalışan otobüslerin seferleri arasında 30 dakika süre olmasının mağduriyet yarattığını belirterek HBB Başkanlığına çağrıda bulundu.
Oruç, yaptığı çağrıda “Samandağ Antakya Belediye Otobüs Seferlerinin 15 dakikaya düşürülmesi zorunludur. Yurttaşlara sandık istifi, tıklım tıklım yolculuk yapıyor. Yurttaş duraklarda kalıyor, otobüs yolcuları alamıyor. Saatlerce otobüs bekliyor. Bir hizmeti de, vatandaşa işkence çektirmeden yapın. Vatandaşa saygılı olun, bu hatta araç sayısını arttırın. En az 150 bin ve hatta daha çok nüfusa tekabül eden hattın süresi 30 dakika olmaz.  15 dakikaya düşürün. Vatandaş saatlerce ayağını koyabilecek bir otobüs bekliyor. Yazık. Günah. Bu sorunları vatandaşa işkence çektirmeden çözün” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları