CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, seçim çalışmaları kapsamında Hatay'ı karış karış gezmeye devam ediyor.
 Her gittiği yerde yoğun ilgi ile karşılanan Topal, dün Dörtyol ve Hassa' lı hemşehrilerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
Hatay Milletvekili Topal’ ın aday gösterilmemesine rağmen her yerde ve herkesle bir arada olması halkın takdiriyle karşılandı. Topal, halkın sorunlarını bildiklerini ve iktidara geldiklerinde tüm sorunların çözüme kavuşacağını vurguladı.
Topal’ın dün ilk durağı Kırıkhan oldu.  CHP Hatay Milletvekili adayı Cemiyet Kışlıoğlu, İlçe Başkanı Turgay Kılıçoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Ulaş Hirfanoğlu ve partililerle Kırıkhan esnafını ve vatandaşları ziyaret edip sorunlarını yerinde gören Serkan Topal, Millet İttifakı'nı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılçdaroğlu' nun yapacaklarını anlattı. Topal, iktidar yolunda halktan destek istedi ve iktidara geldiklerinde tüm yaraların sarılacağının sözünü verdi.
Kırıkhan'ın ardından Hassa' ya geçen Serkan Topal' a, CHP Hassa İlçe Başkanı Murat Göçer, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Onur Gürses ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Gürses eşlik etti. Hassa' nın tüm sorunlarının iktidarlarında son bulacağını Hassa'lı hemşehrilerine anlatan Topal, “Sana Söz Hassa çözülmeyecek hiç bir sorun kalmayacak, Her şey çok güzel olacak.” dedi.

Editör: TE Bilişim