İlçemizin genç ve başarılı girişimcileri Ali Haydar Meydanoğulları ve Hakan Fatmaoğulları ortaklığında Atatürk Mahallesi Filiz Sokak’ta açılan Altın Satır Kasap hizmete girdi.  
Kırmızı et ve et ürünleri üzerine hizmet verecek olan Altın Satır Kasap, haftanın yedi günü hafta içi ve Cumartesi günleri saat 7:30’dan 19:30’a kadar, Pazar günleri ise 9:30’dan– 15:00’a kadar açık olacak.        
Genç girişimciler Ali Haydar Meydanoğulları ve Hakan Fatmaoğulları,  Samandağlılara bu sektörde hizmet verecek olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek “Şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek için bu işyerini açtık. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun. Halkımızın sağlıklı gıda güvenliğini ön planda tutarak tüm ürünlerimizi kaliteden ödün vermeden, hijyen kuralları içerisinde halkımıza gönül rahatlığıyla sunuyoruz. Yüzde yüz müşteri memnuniyetini garanti ederek, dana kıyma, parça et, sote, Dana Pirzola, Bonfile, Biftek gibi ürünlerin yanı sıra yöresel yemeklerimizden kağıt kebabı, tepsi kebabı, zerzavat üstü, Lahmacun, Kaytaz Böreği, Fındık Lahmacun, Pide hazırlıyoruz. 
Ayrıca müşterilerimiz diledikleri zaman kuşbaşı, beyti, adana, fıstık kebabı, ceviz kebabı, kaz başı, köfte eti, içli köfte ve hamburger eti taleplerini bizden karşılayabilecekler. Bu ürünlerin yanı sıra vatandaşlarımızın tüm sakatat çeşitleri, sucuk, temizlenmiş işkembe ve kelle eti ihtiyaçlarına da cevap vereceğiz. Mevlütler için toplu sipariş alıyor, ev ve işyerlerine servis yapıyoruz. Bizlere 0 536 033 40 02 no’lu telefondan ve ya 0539 334 42 75 no’lu WhatsApp hattımızdan ulaşabilirsiniz. Kaliteyi bizde, tadı damağında hissetmek isteyen tüm Samandağ halkını işyerimize bekleriz. Hoş gelir, sefa getirirsiniz.” ifadelerine yer verdiler.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim