Gençler Voleybol Bölge Şampiyonası ve Yıldızlar Hentbol Bölge Şampiyonasından sonra, Bocce Bölge Şampiyonası da Samandağ’a verildi.
Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan BOCCE  Genç, Yıldız ve Küçük  Kız-Erkek kategorisinde 19-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan; toplam 20 Farklı İlden 60 Okul ve 240 Sporcunun katılımıyla gerçekleşecek olan BOCCE Bölge şampiyonası İlçemizde yapılacaktır.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oğuzhan Sudan, Tüm Spor severleri yarın yapılacak olan şampiyonanın açılış seremonisine  ve yarışmaları izlemeye  davet etti.
Sudan açıklamasında “ Tüm Spor severleri 19 Mart Cumartesi Günü Saat 12.00’da İlçe Spor Salonumuz bahçesinde bulunan Bocce Sahasında  yapılacak olan şampiyonanın açılış seremonisine  ve yarışmaları izlemeye  davet ediyoruz.
Nisan ayının 1 ile 4 ü arasında Okul Sporları Yıldız Kız –Erkek  Futsal Bölge Şampiyonası Mayıs ayında Kulüpler Gençler  Hentbol Türkiye Şampiyonasına İlçemizin ev sahipliğinde gerçekleşmesi düşünülmektedir. Daha önce gerçekleştirdiğimiz Bölge ve Türkiye şampiyonalarında başarılı ev sahipliğimizden dolayı bu tür organizasyonlarda İlçemizi tercih edilir hale getirmenin mutluluğunu yaşıyorum.
 İlçemizin tanıtımına ve aynı zamanda ekonomik yönden de esnafımıza fayda sağlayan bu organizasyonların ilçemizde yapılmasına katkı sunan başta Sayın Kaymakamımız Murat Kütük olmak üzere İl Müdürümüz Murat Gevrek ve İl Okul Sporları Şube Müdürümüz  Ali Daşbaş’a teşekkür ediyorum” dedi.
Foto-Haber:Uğur Hüzmeli
 

Editör: TE Bilişim