CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Berber, Gazetemizi Genel Merkeze İletilmek Üzere Böke’ye  Sundu.     
HBB Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı’nın sosyal medyada yaptığı paylaşımının Cemre Gazetesinde yayınlanması CHP İlçe Teşkilatında rahatsızlık yarattı.
Gazetemizin haberi CHP Genel Sekreteri ve PM üyesi Selin Sayek Böke’nin ilçemize ziyareti sırasında Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya damga vurdu.
CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, bu konuda sağduyulu davranacağına inandığını belirterek, haberin yer aldığı gazetemizi CHP Genel Merkezine iletilmesi talebiyle Böke’ ye sundu.
HBB Samandağ Koordinatörü Kamacı ile ilgili eleştirisini gazetemiz üzerinden yaptı. Berber’in, Kamacı’nın Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ile ilgili paylaşımını daha önce sosyal medya sayfalarında paylaşılmış olduğunu bilmeyen Berber’ in, gazeteye yaptığı açıklama diye belirtmesi büyük bir talihsizlikti.
HBB Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı’nın 29 Temmuz 2021 tarihinde Başkan Eryılmaz’ın fotoğrafının da yer aldığı paylaşımı ile ilgili haber 2 Ağustos tarihli Cemre Gazetesi’nde yayımlanmıştı.
 

Editör: TE Bilişim