Samandağ İlçe CHP Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber,  23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.                                
Berber mesajında;  “TBMM açılışı ile 23 Nisan 1920’de Milli Bayram kutlanmaya başlandı. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1924'te 23 Nisan gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir. Bu tarihten 5 yıl sonra 23 Nisan 1929 tarihinde Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etmiş ve bu tarihten itibaren 23 Nisan ülkemizde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır.
Geleceğimizin devamı olan çocuklarımızın 23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı kutlu olsun. Hep el ele vererek bu bayram sevincini yayalım. 2021-2022 eğitim öğretim yılında eğitim gören bütün çocuklara okul hayatında üstün başarılar diliyoruz.
Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere dünya çocuklarına 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını armağan ettikleri için minnettarız. Bütün Dünya çocuklarının bu anlamlı günlerini Samandağ İlçe CHP Kadın Kolları yönetimi ve üyelerimiz ile birlikte tebrik ediyoruz. Bugünün çocukları yarının büyükleri olarak sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyoruz.” İfadelerine yer verdi. 
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim