Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ve Hatay Baro Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın Samandağ Esnaf Kefalet Kooperatifi seçimlerinde yeniden seçilen Başkan Sait Kahiloğulları ve yönetim kurulu üyelerine  tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.
İlk olarak Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz tarafından gerçekleştirilen ziyarette başkan Eryılmaz’a,  Belediye başkan yardımcısı Aydın Duran ve meclis üyeleri eşlik etti. Belediye Başkanı Eryılmaz, kooperatif başkanlığına yeniden seçilen Kahiloğulları ve yönetimin kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.
Kahiloğulları,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Eryılmaz ve beraberindekilere teşekkür etti.

HATAY BAROSUNDAN KAHİLOĞULLARI’NA NEZAKET ZİYARETİ 
Daha sonra Hatay Baro Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın  tarafından kooperatif Başkanı Kahiloğulları’ na nezaket ziyareti gerçekleştirldi.
Gerçekleşen ziyarette Baro Başkanı Açıkalın’a Avukatlar selim Zeybekoğlu ,Seyit Ali Aslan ,Ali beyaz ,Çağla Arslan,Aydın Asi ırmak ,Anıl Can eşlik etti. Baro başkanı Açıkalın ziyaretle ilgili açıklamada 
“Ziyaretimizin amacı hem nezaket ziyaretinde bulunmak hem de seçimden önce başlattığımız bir projenin devamıda bu. Yeni dönemde Hatay Barosunun Yönetim anlayışı sadece mesleki sorunlar değil toplumun içinde bulunduğu yakıcı sorunlara da hukuk zemini üzerinde çözüm üretebilme sektörel bazda çözüm odaklı bir baroyu hayata geçirme. Sektörlerle bu anlamda bir buluşma düşünmüştük. Bu buluşmalarımız seçimden önce başlamıştı. Seçimden sonra da tüm meslek odalarının tüm sivil toplum örgütlerini ve toplumun kanaat önderliğinde ziyaret etmeye özen göstereceğiz. Netice olarak da Hatay Barosunun misyonuna uygun bir şekilde halkın barosu haline dönüştürecek, kapılarını halkın imkanlarına müracaatına açık hale getirecek baro anlayışını hayata geçirmek istiyoruz. Bu 2 yıllık görev süremizde en çok özen gösterdiğimiz üzerinde titizlikle durduğumuz konulardan biri budur, ikincisi de mesleki sorunlar ve meslektaşlarımızın karşı karşıya kaldığı zorlukları çözebilme bu konuda çözüm projeleri üretme ve bütün bunların hepsini tabi ki meslektaşlarımızla ortak akılla kollektif bilinçle hayata geçirme ve çoğunluğun yönetime katkı sağladığı, kollektif  yönetim anlayışını Hatay Barosunda etkin kılmak hayata geçirmek temel amacı budur. Biz bizi ağırladığı için Sayın oda başkanına çok teşekkür ediyoruz. Seçim sonrası güzel dilekleri için bir kez de huzurunuzda teşekkür ediyorum. Umarım sizlerin de bu dönemde Samandağ esnafına güzel hizmetlerimiz olur. Biz de sizin karşılaşacağınız hukuki sorunlarda Hatay Barosu olarak her zaman bir telefon kadar yakınız. Umarım hiç sorunla karşılaşmaz ve hep iyi günlerde buluşuruz. Bilin ki samandağ esnafının samandağ halkının karşılaşacağı her sorunda en hızlı şekilde hep yanı başınızda olacağız. Yönetim kurulu adına Baromuz adına teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.
Kahiloğulları Baro Başkanı Açıkalın ve Baro üyelerine teşekkür etti ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

Editör: TE Bilişim