İlçemiz Cemal Gürsel Mahallesi İnönü Caddesi (Eski Aspendos Yolu) Meşhur Market karşısında bulunan Pro- Fit Cafe törenle açıldı.
Tayfun Mehtap ve Cuma Şahin’in ortaklığında faaliyete giren Pro- Fit Cafe’nin açılışına Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.
Pro- Fit Cafe, spor yaparak enerjini kaybedenlere, ister kilo almak, ister kilo vermek isteyenlere özel menü seçenekleriyle sağlıklı ve kaliteli beslenme konusunda Samandağ’ da alternatif bir mekan olma hedefiyle hizmete girdi.
Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “İlçemizde faaliyet gösterecek olan Tayfun Mehtap ve Cuma Şahin'e ait Pro-Fit Diyet Cafe'nin açılışını gerçekleştirdik. 
Samandağ'ımıza böyle bir mekan kazandırdıkları için Tayfun Mehtap ve Cuma Şahin' e teşekkür ediyor, çalışma hayatlarında başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.
Pro- Fit Cafe Ortakları Tayfun Mehtap ve Cuma Şahin, açılışa katılan herkese teşekkür ederek, açıklamalarında “Kafemizin açılışına teşrif eden Belediye Başkanımız Sayın Refik Eryılmaz başta olmak üzere bütün halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sağlığına dikkat eden, kaliteli beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmiş herkesi hizmetlerimizden faydalanmaya bekliyoruz.” İfadelerine yer verdiler.
Açılış organizasyonu Ako Organizasyonun yaptığı törende kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri kafeyi gezerek Mehtap ve Şahinden verilecek hizmetler hakkında bilgi aldılar.
Daha sonra Ako Organizasyon tarafından hazırlanan ikramlar davetlilere sunuldu.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim