Psikolog Gülfidan Pınar Yılmaz, Samandağ’da Psikoloji ve Danışmanlık hizmeti sunmak amacıyla kendi ismiyle açmış olduğu ofisinde hizmet vermeye başladı.
Psikolog Gülfidan Pınar Yılmaz, İlçemiz Atatürk Mahallesi Hükümet Konağı Karşısı Hoca İşhanı Sami Eczanesi Üstü Kat: 3’te açmış olduğu ofisinde danışan kabulüne başladı.
Yaklaşık 10 yıldır çeşitli hastanelerde psikoloji ve danışmanlık hizmet veren Gülfidan Pınar Yılmaz, uzun yıllardır yaptığı mesleğine kendi ofisinde devam ederek Samandağ Halkına hizmet verecek.
Psikolog Gülfidan Pınar Yılmaz, yeni hizmete açtığı ofisinde Samandağlılara danışmanlık ve psikolojik destek vermekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek “10 yıl önce Samandağ Devlet Hastanesinde stajer olarak çalışmaya başladığım, ardından Psikolog olarak çeşitli hastane ve kurumlarda verdiğim psikolojik danışmanlık hizmetine, şimdi de kendi ofisimde devam edeceğim. Uzun yıllardır edindiğim tecrübe ve deneyimlerimi danışanlarıma daha iyi, daha güzel bir şekilde sunabilmek adına bundan sonra onları burada konuk edeceğim. Bireysel danışmanlık, aile danışmanlığı,  çocuk ve ergen danışmanlığının yanı sıra; boşanma süreci ve sonrası, kardeş kıskançlığı, özgüven eksikliği, okula adaptasyon ve uyum süreci, akran zorbalığı, anksiyete, stres, davranış bozuklukları, obsesif- kompulsif bozukluk, depresyon, panik atak, travma sonrası stres bozukluğu, sınav kaygısı ve beslenme ve yeme bozuklukları gibi alanlarda danışanlarıma hizmet vereceğim. Bilgi ve randevu için bizi 0538 572 41 91 no’lu telefondan arayabilirsiniz. Tüm Samandağ halkına sağlıklı ve güzel günler diliyor, saygılarımı sunuyorum. Hepimize hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim