Geleceğin şampiyon sporcularını yetiştirmek için çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediyesi Spor Kulübü, Hatay’da yapılan yarışmalarda aldıkları başarılar ile göz dolduruyor. 
Analig (Anadolu Yıldızları) kapsamında Hatay ekibi ile Adana’da müsabakaya giren Samandağ Belediyesi Spor Kulübü üyesi Asya Soğan, gülle atma branşında tur atlayarak Türkiye Yarı Final yarışına hak kazandı. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik Koşusunda Antakya ilçeler arası yapılan Kross yarışmasında Arda Gümüş Ferdi ikincilik Madalyası, Kulüpler arası müsabakada Yıldız Erkekler Hatay ikinciliği Kupası, Kulüpler arası müsabakada Yıldız Kızlar Hatay üçüncülüğü Kupası Samandağ Belediyesi Spor Kulübü’nün oldu. 
Badminton, Basketbol ve Atletizm gibi birçok branşta faaliyet gösteren Samandağ Belediyesi Spor Kulübünde dereceye giren sporcular Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ı ziyaret ettiler.
Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada; “Tebrikler Samandağ Belediyesi Spor Kulübü. Bugün Badminton’da 12 tane derece, Atletizm’ de 2 birincilik,1 ikincilik elde ederek bizleri gururlandıran sporcularımızı ve hocalarını ağırladık.
Başarılarından dolayı genç sporcularımızı bir kez daha tebrik ediyor, her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum.” İfadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim