Türkiye İşçi Partisi(TİP) tarafından düzenlenen “Halk Buluşması” kapsamında TİP Genel Başkanı Erkan Baş Hatay’a geliyor.
Halk Buluşmalarının Hatay ayağında ilimize gelecek olan TİP Genel Başkanı Erkan Baş ve TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay Mengüllüoğlu düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelecek.
Hatay Halk Buluşması 27. 11. 2022 Pazar günü saat14:00’ da Defne Bedircan Düğün salonunda gerçekleştirilecek.
TİP Samandağ İlçe Başkanı Önder Tam, düzenleyecekleri halk buluşmasına tüm Samandağ halkını davet ederek “ Partimizin Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Erkan Baş, Genel Başkan Yardımcımız ve Hatay Milletvekilimiz Sayın Barış Atay Megüllüoğlu’ nun katılımıyla düzenleyeceğimiz Hatay Halk Buluşması 27 Kasım Pazar günü saat 14:00’ da Defne İlçesi Uğur Mumcu Meydanında bulunan Bedircan Düğün salonunda gerçekleştirilecektir.
Özelde Hatay’ı, genelde ülkemizi ve yaklaşan seçimleri konuşacağımız bu büyük Halk buluşmamıza tüm Samandağ halkını davet ediyoruz. Samandağ’ dan katılmak isteyenler için kapanan Güneypark Hastanesi yanından saat 12:30’ da otobüs kaldırılacaktır. Bizleri karanlığa ve umutsuzluğa sürükleyenlere inat umut var diyoruz. Umudu birlikte büyütmek için çiftçi, işçi, memur, işsiz, kadın, erkek, genç, yaşlı kısacası tüm ezilenleri Hatay Halk Buluşmasına bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim