İlçemizde Yabancı Dil Alanında 2013 yılından öğrencilere hizmet veren Oxford Yabancı Dil Kursu, YKS sınavında bu yıl da başarılı bir profil çizerek velilerin takdirini topladı.
Kurulduğu günden bu güne başarılı eğitimi ile bölgemizde marka haline gelen Samandağ'ın ilk yabancı dil kursu olan Oxford Yabancı Dil Kursu kurucusu Ahmet Miçooğulları, YKS sonuçlarının ardından açıklama yaptı.
Miçooğulları, açıklamasında “İngilizce alanında 80 soruda 79 yapan 3 öğrencimiz yine birinciliği kimseye kaptırmadı. Açıklanan sonuçlara göre ilk 10 binde 7 öğrencimiz, ilk 20 binde 20 öğrencimiz, ilk 30 binde 50 öğrencimizle Oxford yabancı dil kursu ne denli başarılı bir kurum olduğunu gözler önüne serdik ve velilerin takdirini topladık.” dedi.
Oxford Yabancı Dil Kursunda başarının her yıl olduğu gibi bu yıl da devam ettiğini  belirten kurucu Müdür Miçooğulları “Tüm dünyayı olumsuz biçimde etkileyen Covid-19 salgını eğitim planını da bayağı etkilemiştir. Buna rağmen öğrencilerimiz için gösterdiğimiz üst düzey çabanın meyvelerini vermesi bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Oxford yabancı dil kursu alanında çok deneyimli ve Hatay'ın en iyi kadrosunu barındırmaktadır. Hal böyle olunca da başarı kaçınılmaz oluyor. Derece yapan öğrencilerimiz başta olmak üzere öğrencilerimiz üzerinde büyük emekleri olan eğitim kadromuza şükranlarımızı sunuyorum. Başarı ekip işidir.” dedi.
 

Editör: TE Bilişim