Fevzi Yüksek’e ait kaliteli marka ve geniş ürün yelpazesiyle ilçemizde hizmet veren Yüksek Ticaret yenilendi. 
Yapı ürünleri alanında en kaliteli markaları bünyesinde barındıran Yüksek Ticaret, Samandağ’ da Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi Simge Market yanında yenilenen konseptiyle hizmete devam ediyor.   Ev yapmak ve evini yenilemek isteyenlere çözümler sunan Yüksek Ticaret’ te, her bütçeye uygun, geniş ürün yelpazesiyle seramikten armatüre, duşa kabinden Hilton dolaplara, fayanstan lavaboya birçok seçenek yer alıyor.
Yüksek Ticaret sahibi Fevzi Yüksek, ev yaptıracak ve ya evini yenilemek isteyen tüm vatandaşları mağazalarına davet ederek “Uzun yıllardır Samandağ halkına verdiğimiz hizmeti daha geniş ve daha ferah bir ortam yaratarak sürdürüyoruz.
Çanakkale Seramik, Kalebodur, Akgün ve Ekili seramik gibi kaliteli markaların 60x 120, 100x100, 80x80, 60x60, 40x40 gibi aradığınız tüm ebatları, Vitra, Artema gibi sadece ülkemizin değil dünyanın terci olan ürünlerimizle ve geniş ürün yelpazemizle değerli Samandağ halkına hizmete devam ediyoruz. Mekanlara yeni anlamlar katan yer karosundan duvar karosuna, vitrifiyeden  bataryalara kadar farklı gereksinim ve zevkleri göz önünde bulundurarak sunduğumuz çözümlerle, tüm yaş gruplarına ve özel ihtiyaç sahiplerine hitap eden ürünlerimizle, evinizi konforlu, ekonomik ve akıllı yaşam alanlarına dönüştürüyoruz. Eviniz için mükemmellik buradan başlar diyoruz ve hepinizi yenilenen mağazamıza bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim