Kara: Tahkimatlar İşe Yaramadı Kara: Tahkimatlar İşe Yaramadı

Cumhuriyet Halk Partisi’ nin Hatay’da yerel seçimlerde belediye başkan adayını ön seçimle belirlenmesi talebinin yer aldığı dilekçe Genel Merkez’e sunuldu. 
CHP Hatay Büyükşehir ve başta Samandağ olmak üzere tüm İlçelerde Belediye Başkan adaylarının ön seçimle belirlenmesi talebi; çok sayıda partilinin imzasının yer aldığı dosya Genel Başkan Özgür Özel ve MYK üyelerine 23. 11. 2023 tarihinde teslim edildi.
Ön seçim talebinde bulunulan dilekçede; Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Fuat Çay, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Mehmet Dönen, CHP Eski Milletvekilleri; Turhan Hırfanoğlu, Gökhan Durgun, Mehmet Ali Edipoğlu, Züheyir Amber, Oda Başkanları, Mahalle Muhtarları, CHP Eski Yöneticileri, Belde Belediye Eski Başkanları ve Meclis Üyeleri’ nin imzaları yer aldı.
Başvuru sonrası kamuoyunu bilgilendirme amacıyla yapılan basın açıklamasında “ Bizler CHP'nin eski Milletvekilleri, Belde Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri, Partinin eski Yöneticileri, Demokratik Kitle Örgütleri ve İlçenin Mahalle Muhtarları olarak başta Hatay Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçelerde kayıtlı üyelerle ön seçim istiyoruz. CHP'nin Hatay'da seçim kaybetmemesi için ve daha da büyümesi ve daha fazla ilçe belediyesi kazanması için, parti olarak, sorumluluk taşıyan kişiler olarak, üyelerimize düşen sorumluluğu yerine getirdiğimizi arz ederiz. Saygılarımızla.” ifadelerine yer verildi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları