Samandağ’da 1 Mayıs Samandağ’da 1 Mayıs

Eğitim Sen Samandağ Şubesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği kongresinin ardından ilk ziyaretçilerini ağırladı.                              
Eğitim Sen Yönetim Kurulu’na nezaket ziyareti gerçekleştiren ilk ekip CHP’li heyet oldu. Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı ve CHP Hatay eski Milletvekili Fuat Çay, CHP Hatay İl Eski yönetiminden Tahsin Çobancı’nın yer aldığı heyetin ziyaretinin ardından Fatımatüz Zehra Anaokulu öğretmen ve velilerinin ziyareti gerçekleşti.
“FATIMATÜZZEHRA ANAOKULU SORUNU BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLMELİDİR!”
Eğitim Sen Samandağ Şube Yönetimi ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada “Bugün kongre sonrası ilk ziyaretçilerimiz sendikamıza nezaket ziyaretinde bulundu. CHP heyetinin nezaket ziyaretinde önümüzdeki yerel seçimler ile sendikamızın yeni dönem çalışmaları ağırlıklı konular oldu. Kendilerine nezaketlerinden dolayı teşekkür ederiz.
İkinci ziyaretçilerimiz ise Fatımatüz Zehra Anaokulu öğretmen ve velileri oldu. Haklı olarak okullarını geri isteyen öğretmen ve veliler; konteynırlarda kışın anaokulu öğrencisinin eğitim göremeyeceğini, tuvaletlerin dışarıda, bahçenin dar ve mucur olması nedeni ile çok zorlandıklarını dile getirip, Samandağ Kaymakamlığının binalarını bir an önce boşaltmasını istediklerini, bunun için en kısa sürede ilçe Kaymakamı ile görüşeceklerini ifade etti.
Farklı düşünmüyoruz. Temenni ederiz ki Samandağ Kaymakamlığı veli ve öğretmenlerin bu haklı  feryadını duyar ve binalarını bir an önce boşaltır. Velilerin bu haklı taleplerinin arkasındayız. İlgililere ve Halkımıza saygılarımızla.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları