Deprem Haberleri

Deprem haberleri ve güncel Deprem gelişmeleri, Deprem ile ilgili tüm video, Deprem fotoğrafları ve Deprem haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

HBB tarafından hazırlanan Deprem Sonrası Yeniden Kalkınma Planı’nın ilk aşaması olan Hızlı Yanıt Planı’nın lansman toplantısı gerçekleştirildi.

Yerel

Deprem bölgelerinde devam eden barınma sorunu, sağlıkçıların o bölgeleri tercih etmemesine neden oldu.

Yerel

İSTE'de doktora çalışmalarını sürdüren, Erginer Mühendislik firması kurucusu İnşaat Yüksek Mühendisi İbrahim Erginer, deprem şiddeti ve büyüklüğü hakkında bilgi verdi.

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen tarihi yapılarda sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yerel

Büyük yıkımlara sebep olan 6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’da çalışmalar yürüten HBB ve Hollanda Konsorsiyum heyeti Hatay’da bir araya geldi.

Yerel

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, TBMM Genel Kurulu’nda konuşulacak olan sağlık alanındaki kanun teklifinin 25. Maddesine ilişkin yazılı bir...

Yerel

Yaş meyve ve sebze sektörünün ocak ayında gerçekleştirdiği 367,1 milyon dolarlık ihracatının yüzde 62'sini Mersin, Antalya ve Hatay sırtladı.

Yerel

Hatay Akademik Meslek Odaları (HAMOK) 6 Şubat ve 20 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde panel düzenleyecek.

Yerel

Denizli'de yaşayan ve Şubat depremi sonrası Denizli'ye giden Hataylılar bir araya geldi.  Denizli'de Hataylılar olarak dernek kurma kararı aldılar.

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, depremde ailesi ve yakınlarını kaybeden 100 öğrenciden oluşan Hatay Ortaokulu Yeniden Doğuş Korosu’nu ziyaret etti.

Yerel

Hatay SMMO toplantı salonunda ‘’Deprem, Yaşama Güvenle Başlamak ve Şehircilik/ Birinci Yılda Ne Kadar Yol Aldık?’’ konulu panel gerçekleştirildi.

Yerel

İskenderun Teknik Üniversitesi'nde doktora çalışmalarını sürdüren İnşaat Yüksek Mühendisi (İnş. Yük. Müh) İbrahim Erginer, yaşadığımız deprem felaketi sonrası binalarda yapılabilecek...